| Paragnost Medium Helderziende Lammert Begeman "Spreekbuis tussen hemel en aarde" | Reading Agenda Contact

, volg bij Lammert een Coaching of Counseling traject

Counseling is gericht op het oplossen en relativeren van persoonlijke problemen en het daarna anders kunen omgaan met lastige situaties. Uitgangspunten hierbij zijn, dat jij je eigen persoonlijkheid bent. Je hebt zelf de oplossingen voor je eigen leven in je hoofd. Counselling en Coaching helpt je, door middel van gestructureerde technieken, om die oplossingen zelf te ontdekken.

Deze vrij nieuwe vorm van hulpverlening als counseling is nog in opkomst. De behoefte aan eigen persoonlijke begeleiding, die in eerste instantie uitgaat van iemands eigen kracht bij het vinden van oplossingen, groeit nu eenmaal sterker.

Zo werk het


In effectieve strikt vertrouwelijke gesprekken en inzichten maken dat je zelf een goed nieuw zicht krijgt op je eigenlijke problemen en of situatie(s). Ik luister aandachtig naar de persoon zelf, voel met je mee, ben open en respectvol naar jou, en stel jou zelf helemaal centraal.

Ik oordeel niet en zal je niet vertellen wat je moet doen, of hoe je het moet aanpakken Dit moet je zelf gaan uitvoeren, als coach geef ik je een goed advies mee! Ontdek zelf wat het best bij je past en maak zo weloverwogen je eigen beslissingen en keuzes.

Wat is voor jou de ideale gewenste situatie of oplossing(en)? Wat zijn je mogelijkheden, blinde zichten of struikelblokken? Ik help je een actieplan maken en ondersteun je tijdens de uitvoering hiervan.

Om snel en helder inzicht te krijgen in je eigen gedachten, gevoelens en patronen. Counseling draagt zeker bij aan nieuw toekomstperspectief voor jou! En maakt jouw doelen en aanpak voor de toekomst duidelijk.

Counseling geeft je weer de juiste controle over je leven: versterkt je zelfredzaamheid om uiteindelijk beter opgewassen te zijn tegen toekomstige uitdagingen.

 

Counseling is geschikt voor:
Personen met klachten van de volgende aard: laag zelfbeeld, onzeker, eenzaam, relatieproblemen, scheiding, conflicten, prestatieangst, slachtoffer, geweld en misbruik.

Coaching is geschikt voor:
persoonlijke groei, zelfontwikkeling, loopbaan, leiding geven, sollicitatie, stress, overspannen, faalangst, levensloopvragen en algemene feedback.

Intake gesprek 80min. incl eerste stap 75,- Daarna 60,- per sessie van 70min.

Voor een afspraak te maken kijk je op de >> Consult pagina 

Of u maakt een afspraak via telefoon: 0528-353461 wordt er niet opgenomen spreek dan in (Ma.-Za. van 11.00 tot 20.00 u.)

 

  Persoonlijk consult
Lammert geeft voorstellingen in het land om iedereen kennis te laten nemen van zijn unieke paranormale gave, met een lach en een traan ervaart u een in een fijne sfeer een schitterende avond. Maak het zelf een keer mee en ervaar dat paranormaal heel normaal is. Zie ook >> Agenda   Wilt u een persoonlijk consult / reading van Lammert met inzichten voor uw toekomst, relatie, financien, verhuizen of vragen over uw werk? Of zoekt u via het mediumschap van Lammert contact met een dierbare overledene? regressie, counseling of coaching consult, maak dan een afspraak voor een reading. Een consult in de praktijk of telefonisch is mogelijk.
Healing energie kaartje aanvragen
Vele mensen gebruiken al jaren de energiekaartjes en de reacties zijn positief! De kaartjes zijn door Lammert in handen genomen en behandeld met positieve energie.
Afspraak maken? >>
>> Gratis energiekaartje aanvragen Reacties bekijken? >>
 
 
  Wetenswaardigheden  
     
 

Veel reacties in het gastenboek

Neem ook eens een kijkje in het gastenboek van Lammert Begeman, je vindt er veel reacties van mensen die hele bijzondere ervaringen hebben na een bezoek aan Lammert. Heeft u ook iets meegemaakt al is het nog zo klein schrijf dan in het gastenboek >> lees meer

 
__________________________________________
Andere taal?
Spreekt u een andere taal? klik dan op de vlag van uw voorkeur.
>> Germany Wählen Sie Ihre Sprache 
>> English Choose your language   
___________________________________________
8 Koperen acht
Te bestellen of tijdens de avond verkoopt Lammert een koperen acht voor positieve energie en meer balans in je leven.
>> lees meer
___________________________________________
Online winkel
In de online winkel van Lammert Begeman treft u veel boeken over spiritualiteit of nieuwetijdskinderen. Op de avonden in het land verkopen wij ook boeken en spirituele artikelen.
>>lees meer 
___________________________________________
Healing en rust
Ervaar thuis een stukje innerlijke rust door het kijken naar deze pagina. Of brandt een kaarsje voor een dierbare
>>lees meer 
 

Volg mij vanaf op:

>> Hyves >> Facebook
>> Linkedin >> Twitter
>> Google  
   
   
 

Veel gezocht Paragnost of Medium Diversen

- >> Medium Lammert Begeman
-
>> Paragnost Lammert Begeman
-
>> Paranormale avond
-
>> Regressie therapie
-
>> Coaching & Counseling
-
>> Consult & Reading
-
>> Paranormale beurs

- >> Hoe werkt een medium ?
-
>> Hoe werkt een paragnost ?
-
>> Contact met overledenen
-
>> Lammert is helderziende
-
>> Toekomst voorspelling
-
>> Kaarsje branden
-
>>Healing en rust
-
>> Foto lezen dierbaren
- >> Voorspellingen
- >> Nieuwetijdskinderen
- >> Paranormale avond friesland
- >> Paranormale avond drenthe
-- >> Contact met dieren
- >> Heldervoelend - Helderhorend
- >> Begeleiding en Coaching
- >> Leven na de dood
 
Een stukje info is afkomstig van: stichtingenigma.nl
  Bel voor een afspraak, Ma-Vr 11-20u. Za.11-14u. 0528-353461
 
 
Copyright © Lammert Begeman All rights reserved ®