Bruidsjurken en bruids accessoires in de bruidsboetiek van Hoogeveen
Hoofdmenu

 

Consult op afspraak:

Reserveren Ma-Vr 11-20u. Za.11-14u.

0528-353461

Maak online een afspraak >>


 

 
, in contact komen met een (huis)dier

 

Als paragnost - medium kan Lammert contact leggen met uw huisdier.

Daarbij gaat Lammert zich afstemmen op een overleden huisdier..., dit kan zo, maar ook door middel van meegebrachte foto's of voorwerpen. Daarbij krijgt Lammert dit bijvoorbeeld in filmbeeldjes. Dit kan soms gepaard gaan met uitdrukkingen en of klachten vanuit het verleden van uw dier. zodat u dit weer kan herkennen. Op die manier is communicatie mogelijk via Lammert.

Contact met dierbare overledenen:

Het kan ook gebeuren dat Lammert dingen of zaken doorkrijgt, zonder dat daar een overledendierbare of persoon bij te pas komt. Lammert praat daarbij heel openlijk over alle onderwerpen en zaken die doorgegeven gaan worden.

De onderwerpen die bij Lammert behandeld worden liggen niet alleen in uw privé-sfeer, maar ook betreffen een stukje zakelijke onderwerpen,bijvoorbeeld over personeel en relatie, problemen op de werkvloer en veel meer...

Vaak weet Lammert niet met wie een dierbare in contact zou wil komen. Dat heeft hij niet zelf onder controle. Als u op consult komt, bereid Lammert zich kort hierop voor. Lammert roept niemand op. De overledene weet eigenlijk altijd wel dat een dierbare van deze op een consult/reading komt. En daarbij zijn ze dan ook van te voren al vaak aanwezig.

Wil je een kaarsje branden voor een overleden dierbare? klik dan hier >> Of wil je contact leggen met je overleden dierbare? klik dan hier >>


 

 

 

Het kleine verschil tussen een medium en een paragnost?

Een medium kan contact leggen met overledenen . Een paragnost hoeft niet altijd een medium tegelijk te zijn. Een paragnost is heldervoelend, helderziend, helderruikend, helderwetend, of helderhorend of een combinatie van bovenstaande, dat laatste is meestal het geval dat er dus een combinatie is van deze verschillende vaardigheden. Lees vooral de reacties in het gastenboek zodat u weet hoe anderen over Lammert praten.

 
  Persoonlijk consult / reading
Het is mogelijk om in uw huiskamer een paranormale avond of middag party te organiseren. Iedereen die aanwezig is zal een waardevolle boodschap mogen ontvangen. U mag fam. of vrienden uitnodigen en zo een bijzondere sessie thuis meemaken.   Wilt u een persoonlijk consult / reading van Lammert met inzichten voor uw toekomst, relatie, financien, verhuizen of vragen over uw werk? Of zoekt u via het mediumschap van Lammert contact met een dierbare overledene? regressie, counseling of coaching consult, maak dan een afspraak voor een reading. Een consult in de praktijk of telefonisch is mogelijk.
 Dat lijkt mij wel iets voor thuis >>
 
Consult afspraak maken >>
Telefonisch consult >>
Reacties bekijken? >>
 

Veel spirituele artikelen in de winkel

In de winkel vindt je veel artikelen die te koop zijn op de paranormale avond in het land. oa. wierrook, kaarsen, kaarten, tarot, boeken, koperen acht, kettingen, engelen en vele kado artikelen spiritueel gericht. In de online shop kunt u makkelijk thuis bestellen.

Gasten

Neem eens een kijkje in het gastenboek van Lammert Begeman, je vindt er veel reacties van mensen die hele bijzondere ervaringen hebben na een bezoek aan Lammert. Heeft u ook iets meegemaakt al is het nog zo klein schrijf dan in het boek en deel het met vele anderen! Gastenboek >>
Info
Choose your language
English
Wählen Sie Ihre Sprache
Germany
Volg vanaf vandaag mij op:
Hyves Facebook
Linkedin Twitter
Google  
 
 

 

 

Op de website van Paragnost Helderziende Medium Lammert Begeman vindt u veel informatie over oa. wat is een paragnost, Hoe werkt een medium, Healing, Coaching, Contact met overledenen, regressie , helderziende, paragnost Ontdek zelf de rust pagina, Lammert Begeman is een goed en erkend medium met een hoge uitkomst van toekomst voorspellingen.
DisclaimerRoutebeschrijvingAdresContactVoorwaarden ..